Een Rotterdams familiebedrijf kwam in financiƫle moeilijkheden door onvoldoende financieel inzicht in de rendementen van haar verschillende activiteiten. Hierdoor ontstond onverwacht een acuut liquiditeitentekort dat niet meer (bancair) gefinancierd kon worden.

Haisma & Partners heeft na een korte risico inventarisatie een herstructureringsplan opgesteld en een doorstart van de gezonde delen van het bedrijf gerealiseerd. Haisma & Partners was hierbij ook als interim management nauw bij betrokken.

Na de doorstart is Haisma & Partners nog enige tijd als interim management betrokken gebleven om de start onder een nieuwe aandeelhouder te begeleiden en het vertrouwen van de financiers te versterken.

Ik had niet gedacht dat de gemaakte analyse zo vlijmscherp zou zijn. Graag had ik jullie nog wat langer aan boord gehad, maar ik besef me nu dat ik er zelf voor sta. Er ligt wel een hele goede basis de onderneming uit te bouwen.